Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή η συναυλία «55 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος»

Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή η συναυλία «55 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος»


Μεγάλοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους για ένα αφιέρωμα σε ένα σπουδαίο δημιουργό.

Τη Κυριακή 26 Απρίλιου στις 21:30 θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μεγάλη συναυλία «55 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος» που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο τον Σεπτέμβριο του 2019.

Σ’ ένα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο μεγάλοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους για ένα αφιέρωμα σε ένα σπουδαίο δημιουργό με έναν ιερό σκοπό, την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Οι ερμηνευτές που συμμετείχαν αφιλοκερδώς είναι οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μανώλης Λιδάκης, Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Γιάννα Βασιλείου, Παναγιώτης Τσαφαράς.

Τους καλλιτέχνες υποδέχθηκε στη σκηνή ο Γιώργος Καπουτζίδης, προκειμένου να τραγουδήσουν και να τιμήσουν τον Χρήστο Νικολόπουλο για τα 55 χρόνια πορείας του στο ελληνικό τραγούδι.

55 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος - Live Album

Τα έσοδα της συναυλίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ήταν 70.227 ευρώ.

Τα 30.000 ευρώ προσφέρθηκαν στο «Μαζί για το παιδί», λόγω ματαίωσης της προγραμματισμένης φιλανθρωπικής συναυλίας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που είχε χάσει τη ζωή του μόλις μία ημέρα πριν.

Με τα υπόλοιπα 40.227 ευρώ αγοράστηκαν τρόφιμα και δόθηκαν σε 21 ιδρύματα και φορείς που χρειάζονταν βοήθεια. Και η προσπάθεια του «Όλοι μαζί μπορούμε» συνεχίζεται μέσα από πολλές δράσεις.

Το μοναδικό απάνθισμα από τα σπουδαιότερα και πιο αγαπημένα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου ζωντανεύει μέσα από το διπλό live album «55 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος» που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE