Πώς να επιλέξετε το ιδανικό σουτιέν

Πώς να επιλέξετε το ιδανικό σουτιέν


Ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε, η επιλογή του ιδανικού σουτιέν είναι πιο πολύπλοκη- και ναι, μπορεί ν’ αλλάξει προς το καλύτερο την εμφάνισή σας.

Το νούμερο του σουτιέν αποτελείται από δύο ψηφία. Από το μέγεθος του στήθους που ονομάζεται cup και από το μέγεθος του θώρακα:

Το μέγεθος του θώρακα μετριέται με αριθμούς 70,75,80, 85, 90, 95, 100

Το CUP μετριέται με γράμματα A, B,C,D,DD,F,G,H.

Πώς μπορείς να βρεις το μέγεθος του θώρακα;

Μετρώντας την περιφέρεια ακριβώς κάτω από το στήθος (α), όπως φαίνεται στη φώτο 1, στρογγυλοποιώντας αν είναι 69 εκ., στο 70.

Πώς μπορείς να βρεις το cup σου;

Με μία μεζούρα μέτρησε την περιφέρεια του στήθους στο ύψος της θηλής στο πιο “γεμάτο” σημείο του στήθους (β), όπως στη φώτο 2.

Στο τέλος αφαίρεσε την περιφέρεια του στήθους στο ύψος της θηλής (β) από την περιφέρεια του θώρακα (α),

Συμβουλεύσου τον πίνακα για να κάνεις την αντιστοίχηση, η οποία θα σου αποκαλύψει το cup σου.

Το σωστό νούμερο σουτιέν πρέπει να σας προσφέρει άνεση, το cup να εφαρμόζει τέλεια και να αγκαλιάζει το στήθος, το μπροστινό κεντρικό του μέρος να ακουμπάει στον θώρακα και η πλάτη να παραμένει στη θέση της.

  • Μην ξεχνάτε πως τις μέρες της περιόδου, καθώς και λίγο πριν, το στήθος είναι πρησμένο. Άρα όταν αγοράζετε σουτιέν αποφύγετε να πάρετε ένα νούμερο που σας είναι ίσα ίσα γιατί δεν θα σας κάνει εκείνες τις ημέρες του μήνα.
  • Προτιμήστε να αγοράζετε έναν στηθόδεσμο που να κουμπώνει στο τέρμα, δηλαδή στην τελευταία θέση του προς τα έξω. Ο λόγος είναι πως τα λάστιχα του σουτιέν χαλαρώνουν από τη χρήση, καθώς και μετά από κάποια πλυσίματα. Επιλέγοντας αυτό το μέγεθος περιφέρειας έχετε το περιθώριο να σφίξετε λίγο το λάστιχο, όταν αυτό χαλαρώσει, κουμπώνοντας το πιο μέσα.
  • Ένας ακόμη κανόνας για τη σωστή επιλογή της περιφέρειας του σουτιέν είναι να έχει περιθώριο ώστε να χωράνε 2 δάχτυλα. Έτσι το λάστιχο δεν θα είναι σφιχτό και ενοχλητικό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE