Ο Kanye West είναι επίσημα δισεκατομμυριούχος

Ο Kanye West είναι επίσημα δισεκατομμυριούχος


Ο Kanye West μοιράστηκε τις οικονομικές καταστάσεις του και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την αυτοκρατορία του Yeezy που τον έχει αναδείξει δισεκατομμυριούχο.

Ο Kanye West είναι επίσημα δισεκατομμυριούχος.

Πέρυσι το Forbes αποτίμησε την καθαρή αξία της περιουσίας του στα 890 εκατομμύρια δολάρια, προκαλώντας την αντίδρασή του. Ο 42χρονος Αμερικανός ισχυρίστηκε ότι η περιουσία του ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια και διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν χαρακτηρίστηκε «δισεκατομμυριούχος» από το οικονομικό περιοδικό.

Αφού ο Kanye West έδωσε εντολή στους συνεργάτες τους να διαθέσουν τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία, το Forbes εξέτασε ξανά τις οικονομικές εκθέσεις του, τα κέρδη του από τη μουσική και τα καθαρά έσοδα από το brand Yeezy και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η περιουσία του καλλιτέχνη ανέρχεται στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το Forbes σημειώνει ωστόσο ότι οι ισχυρισμοί του West πως η αξία της περιουσίας του ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια είναι το ίδιο υπεροπτικοί όσο το είδωλό του στην πολιτική, ο Donald Trump.

«Οι πηγές μας μάς είπαν πέρυσι ότι η συμφωνία του West προβλέπει την είσπραξη δικαιωμάτων από την Adidas περίπου 15% επί των εσόδων του Yeezy», αποκαλύπτει με δημοσίευμά του το περιοδικό.

«Μετά από πιο προσεκτικό έλεγχο, φαίνεται ότι κάποια έξοδα παρακρατούνται από αυτό το ποσό, έχοντας ως αποτέλεσμα το πραγματικό μερίδιό του να είναι κοντά στο 11%. Με αυτό το ποσοστό, θα είχε λάβει δικαιώματα άνω των 140 εκατομμυρίων δολαρίων από τις πωλήσεις των Yeezy πέρυσι», αναφέρεται.

Kanye West - Hit Channel

Η ομάδα του Kanye West έστειλε επίσης στο Forbes οικονομικές δηλώσεις από τις οποίες προκύπτει ότι ο ράπερ διαθέτει 17 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, 35 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές και περίπου 102 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα και γη.

Η αξία της μουσικής του, των δικαιωμάτων publishing και της δισκογραφικής ετικέτας του G.O.O.D. Music υπολογίζεται στα 90 εκατομμύρια δολάρια.

Παρότι ο Kanye West επιμένει ότι τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν εκτιμηθεί στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια, το Forbes φέρεται να έχει μειώσει κατά 50% την αξία της περιουσίας του λόγω της ρευστότητας των περιουσιακών στοιχείων και της έλλειψης επιβεβαίωσης από ανεξάρτητη πηγή.

Η ομάδα του Forbes αφαίρεσε επίσης από τον υπολογισμό το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων εξαιτίας των χρεών του West, στα οποία περιλαμβάνονται υποθήκες και προκαταβολές.

Ωστόσο φαίνεται πως ο Kanye διαφωνεί ξανά με το Forbes.

«Δεν είναι ένα δισεκατομμύριο. Είναι 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια αφού κανείς στο Forbes δεν ξέρει πώς να μετράει», είναι το γραπτό μήνυμα που φέρεται να έστειλε σε δημοσιογράφους το βράδυ της Πέμπτης 23 Απριλίου.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE