Οι Evanescence επιστρέφουν με το τραγούδι “Wasted On You”

Οι Evanescence επιστρέφουν με το τραγούδι “Wasted On You”


Το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους.

Νέα κυκλοφορία μετά από πολύ καιρό για τους Evanescence. Το νέο τραγούδι τους έχει τίτλο “Wasted On You” και είναι το πρώτο single από το επερχόμενο νέο τους άλμπουμ “The Bitter Truth”, που αναμένεται μέσα στο έτος. Μάλιστα το νέο άλμπουμ θα είναι το πρώτο με νέα τραγούδια μετά από 9 χρόνια.

Όπως είπε η frontwoman του γκρουπ Amy Lee:

«Ηχογραφούσαμε αυτό το τραγούδι μέχρι που δεν μπορούσαμε πλέον να πάμε στο στούντιο, οπότε το ολοκληρώσαμε δουλεύοντας απομακρυσμένα μέσω κοινής χρήσης αρχείων και κλήσεων. Γράφουμε ακόμα και έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε για αυτό το άλμπουμ, αλλά αυτή τη φορά θέλαμε να κυκλοφορήσουμε τα τραγούδια ξεχωριστά, ενώ τα δημιουργούμε ακόμα, για να ζήσουμε τη στιγμή πιο έντονα με τους θαυμαστές μας. Το “Wasted On You” δεν ήταν το τραγούδι που σκοπεύαμε να κυκλοφορήσουμε πρώτο, αλλά στη συνέχεια όλα άλλαξαν και ο κόσμος μπήκε σε αυτό το αόριστο lockdown, και αυτό το τραγούδι απέδιδε καλά τα συναισθήματα και το νόημα αυτού που θέλαμε να πούμε τώρα. Δεν έγραψα τους στίχους ενόψει του τι περνάμε, αλλά με κάποιο τρόπο τα λόγια του τραγουδιού εκφράζουν ακριβώς αυτήν τη στιγμή.»

Οι Evanescence δημιουργήθηκαν το 1995, όμως ήταν 17 χρόνια πριν και πιο συγκεκριμένα στις 22 Απριλίου του 2003 που κυκλοφόρησαν το “Bring Me To Life“, τραγούδι που έκανε το αμερικανικό ροκ συγκρότημα γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Ακούστε παρακάτω το νέο τραγούδι των Evanescence, “Wasted On You”.



Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE