Η Céline Dion αναβάλλει επ’ αόριστον την έναρξη της ευρωπαϊκής περιοδείας της

Η Céline Dion αναβάλλει επ’ αόριστον την έναρξη της ευρωπαϊκής περιοδείας της


Σε νέες ημερομηνίες θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι μήνες της ευρωπαϊκής περιοδείας της Céline Dion. 

Η Céline Dion αναβάλλει επ’ αόριστον τους πρώτους μήνες της ευρωπαϊκής περιοδείας της, από τις 21 Μαΐου έως τις 25 Ιουλίου, «μη γνωρίζοντας πότε τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό» λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η αναβολή αυτή αφορά 28 συναυλίες σε 19 ευρωπαϊκές πόλεις της παγκόσμιας περιοδείας «Courage World Tour» και δεν επηρεάζει τις εμφανίσεις της Céline Dion σε Αθήνα (31 Ιουλίου) και Λευκωσία (2 Αυγούστου).

Οι συνεργάτες της Καναδής σταρ εργάζονται για τον επαναπρογραμματισμό με σκοπό να ανακοινώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ημερομηνίες, στο βαθμό που οι συνθήκες ασφαλείας επιτρέπουν τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε καθεμία από τις πόλεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση που στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Η παγκόσμια περιοδεία άρχισε τον Σεπτέμβριο στο Κεμπέκ, πριν διακοπεί τον Μάρτιο λόγω του κορονοϊού.

Céline Dion

Η Céline Dion είχε εμφανίσεις σε έξι ημερομηνίες στο Παρίσι μεταξύ της 26ης Ιουνίου και της 4ης Ιουλίου. Είχε επίσης προγραμματίσει να εμφανιστεί στα μέσα Ιουλίου στο μουσικό συνεταιριστικό φεστιβάλ Vieilles Charrues στη Βρετάνη, στη δυτική Γαλλία, του οποίου η 29η διοργάνωση ακυρώθηκε λόγω της υγειονομικής κρίσης και μετατέθηκε για τις 15, 16, 17 και 18 Ιουλίου του 2021.

Η Céline Dion, στην ανακοίνωση αυτή αφιερώνει τις σκέψεις και τις προσευχές της σε όλους όσοι έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα και οι οποίοι υποφέρουν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της καταστροφικής πανδημίας.

«Ξέρω ότι όλος ο κόσμος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, μη γνωρίζοντας πότε τα πράγματα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό. Στο τέλος, θα ξεπεράσουμε αυτήν τη δοκιμασία… ας ελπίσουμε το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσε η διάσημη τραγουδίστρια.

Η ερμηνεύτρια εκφράζει στη συνέχεια το θαυμασμό της για τους επαγγελματίες υγείας, τους πρώτους που παρεμβαίνουν και σε όλους τους θαρραλέους ανθρώπους που κάνουν ό,τι μπορούν για να μας φροντίσουν και να μας προμηθεύουν όσα χρειαζόμαστε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Οι συνεργάτες της Céline Dion ενθαρρύνουν το κοινό να κρατήσει τα εισιτήρια συναυλιών μέχρι την ανακοίνωση των νέων ημερομηνιών.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE