«Θα Περάσει»: Ο Πάνος Κιάμος κυκλοφορεί το τραγούδι της καραντίνας


Ο Πάνος Κιάμος κυκλοφορεί το πρώτο του νέο τραγούδι μέσα σε δύο χρόνια.

Ενώ η καραντίνα συνεχίζεται, ο Πάνος Κιάμος κάνει δώρο στους θαυμαστές του ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι για να θυμίσει ότι «Θα Περάσει» και αυτή η περιπέτεια και να φέρει λίγη χαρά και αισιοδοξία.

Το «Θα Περάσει» ανανεώνει μια γνώριμη φόρμα τραγουδιών του Πάνου Κιάμου, τα οποία συνδυάζουν παραδοσιακά στοιχεία στον ήχο τους και περιέχουν στίχους που έχουν τις προδιαγραφές να γίνουν ατάκες.

Πρόκειται για το πρώτο νέο τραγούδι του δημοφιλούς καλλιτέχνη μέσα σε δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα είναι το πρώτο τραγούδι του Πάνου Κιάμου μετά την κυκλοφορία του τελευταίου ολοκληρωμένου άλμπουμ του την άνοιξη του 2018, το όποιο έφερε ως τίτλο το όνομά του και περιείχε επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Χαρταετός», «Αλλού Εσύ», «Θέλω Να Σε Ξαναδώ», «Τάσεις Φυγής», «Αυτό Να Το Θυμάσαι», «Σκάνδαλο», «Μου Στοιχίζει», «Μόνο Σ’ Αγαπάω» και άλλα.

Τη σκυτάλη παίρνει τώρα το «Θα Περάσει», ένα τραγούδι που φιλοδοξεί να φτιάξει τη διάθεση ενώ η θερμοκρασία ανεβαίνει και η καραντίνα συνεχίζεται.

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδά για μία θυελλώδη σχέση γεμάτη ζήλιες, ανασφάλειες και υπερβολές, μία σχέση που δεν έχει κανένα αντίκρισμα και πρέπει να τελειώσει: «Ας το λήξουμε εδώ / Υποφέρουμε κι οι δυο…»

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Χρήστο Σαντικάι και τους στίχους έχει γράψει ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου με τίτλο «Θα Περάσει» κυκλοφορεί, όπως ολόκληρη η δισκογραφία του, από την Cobalt Music.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE