Η Charli XCX αποκαλύπτει το Single «Claws»

Η Charli XCX αποκαλύπτει το Single «Claws»


Το «Claws» είναι το δεύτερο single από το καινούργιο άλμπουμ της Charli XCX.

Η Charli XCX παρουσιάζει ακόμα ένα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της «how i’m feeling now», ένα άκρως ιδιαίτερο έργο.

Το άλμπουμ γράφτηκε και ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, με την 27χρονη τραγουδίστρια να επαναπροσδιορίζει τον ορισμό της συνεργασίας.

Η Charli XCX έχει απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους θαυμαστές της να υποβάλλουν τη γνώμη τους και να συνεισφέρουν σε κάθε πτυχή του δίσκου συνεισφέροντας στα βίντεο, στις επιλογές των singles και σε άλλα θέματα.

Το «Claws» είναι το τραγούδι που συγκέντρωσε τις προτιμήσεις του κοινού σε διαδικτυακή ψηφοφορία που έκανε η Charli XCX για την επιλογή του δεύτερου single από το άλμπουμ «how i’m feeling now».

Σε παραγωγή του Dylan Brady των 100 gecs, το «Claws» είναι ένα τραγούδι με φουτουριστικό πνεύμα στο οποίο αναμειγνύονται pop, hip-hop, electronica και trance στοιχεία.

Οι στίχοι του τραγουδιού αποτυπώνουν την ερωτική φρενίτιδα που επικρατεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας όταν έχεις την ευκαιρία να είσαι κάθε μέρα δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάς.

Όπως έκανε με το πρώτο single του άλμπουμ, το «Forever», η Charli XCX ανέθεσε σε τρεις ανερχόμενους καλλιτέχνες να σχεδιάσουν τρία διαφορετικά εξώφυλλα για το «Claws». Αυτή τη φορά τη δημιουργική επιμέλεια είχαν οι Timothy Luke, Naked Cherry και Sara Cwynar.

Την Τετάρτη (22/04), η Charli πραγματοποίησε την τρίτη εβδομαδιαία συνάντηση με τους θαυμαστές της μέσω Zoom. Μεταξύ των 1.000 συμμετεχόντων που έκαναν ερωτήσεις για το «how i’m feeling now» ήταν η Paris Hilton, η Leigh-Anne Pinnock των Little Mix και η Gia Gunn από το show RuPaul’s Drag Race.

Το άλμπουμ «how i’m feeling now» της Charli XCX θα κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music στις 15 Μαΐου.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE