Η Avril Lavigne τιμά με τo «We Are Warriors» τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή του κορονοϊού

Η Avril Lavigne τιμά με τo «We Are Warriors» τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή του κορονοϊού


«Μέσα σε μία νύχτα ζητήθηκε σε όλους να δώσουν μάχη. Μέσα σε μία νύχτα έγιναν όλοι πολεμιστές», σχολιάζει η Avril Lavigne.

Η Avril Lavigne ηχογραφεί ξανά το τραγούδι «Warrior» από το τελευταίο άλμπουμ της και παρουσιάζει μία νέα εκδοχή του με τον τίτλο «We Are Warriors» για να προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας που δίνουν αγώνα στο μέτωπο του κορονοϊού.

Το «Warrior» ήταν το τραγούδι με το οποίο έκλεινε το άλμπουμ «Head Above Water» της Avril Lavigne που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2019 από την BMG.

Τόσο το τραγούδι όσο και το άλμπουμ αναφέρονται στην καθημερινή μάχη της τραγουδίστριας με τη Νόσο του Λάιμ.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες αυτής της περιόδου δίνουν άλλο νόημα στο τραγούδι, το οποίο έχει πλέον τον τίτλο «We Are Warriors» και ανανεωμένους στίχους που στέλνουν μήνυμα δύναμης και κουράγιο σε όλους του ήρωες της πανδημίας.

«Από τότε που ήρθαν τα πάνω – κάτω στον κόσμο μας πριν από λίγες εβδομάδες, βλέπω καθημερινά ανθρώπους να φορούν την πανοπλία τους και να πηγαίνουν στη μάχη. Απλές εργασίες όπως η παράδοση αλληλογραφίας έχει γίνει ηρωική προσπάθεια. Μέσα σε μία νύχτα ζητήθηκε σε όλους να δώσουν μάχη. Μέσα σε μία νύχτα έγιναν όλοι πολεμιστές», γράφει η Avril Lavigne.

«Ήθελα να συμμετάσχω και να συνεισφέρω, έτσι κατάφερα να δουλέψω στο στούντιο και θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγούδι σε όλους σας. Ηχογράφησα ξανά το “Warrior” για να καθρεφτίσω τον κόσμο μας αυτή τη στιγμή και τα εκπληκτικά ηρωικά πράγματα που κάνετε όλοι», συνεχίζει.

«Προς όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, τους ταχυδρομικούς υπαλλήλους, τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, την αστυνομία και τους πυροσβέστες, καθέναν από εσάς που έχει κλονιστεί ο κόσμος σας. Αυτό είναι για εσάς», τονίζει.

Η Avril Lavigne ανακοινώνει επίσης ότι θα δωρίσει τα έσοδα από το single στο Project Hope, μία διεθνή υγειονομική και ανθρωπιστική οργάνωση που εργάζεται για την ανάπτυξη βιώσιμων μεθόδων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μέσα από την εφαρμογή προγραμμάτων εκπαίδευσης και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε τομείς ανάγκης.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE