Ο Post Malone θα κάνει Live αφιέρωμα στους Nirvana

Ο Post Malone θα κάνει Live αφιέρωμα στους Nirvana


Μία μουσική βραδιά αφιερωμένη στους Nirvana έχει ετοιμάσει ο Post Malone.

Ο Post Malone θα πραγματοποιήσει στο προσωπικό κανάλι του στο YouTube ένα μουσικό αφιέρωμα στο συγκρότημα των Nirvana.

Ο 24χρονος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει ζωντανά από το σπίτι του την Παρασκευή 24 Απριλίου επιτυχίες της ροκ μπάντας καθώς και αγαπημένα κομμάτια του κοινού. Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια του live ο Post Malone θα συγκεντρώσει δωρεές για το Ταμείο Αλληλεγγύης για τον COVID-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η Google δεσμεύτηκε να συνεισφέρει στην προσπάθεια προσφέροντας 2 δολάρια για κάθε 1 δολάρια δωρεάς από το κοινό μέχρι το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Post Malone έχει εκφράσει πολλές φορές το θαυμασμό του για τους Nirvana στο παρελθόν, ενώ το τατουάζ με τη φράση «Stay Away» που έχει κάνει στο πρόσωπό του φαίνεται πως είναι αναφορά στο ομότιτλο τραγούδι της μπάντας.

Ο ράπερ είχε τραγουδήσει στη εμφάνισή του στο Coachella το 2016 το κομμάτι «Lithium» των Nirvana και σε συναυλία του στη Βοστόνη το 2017 είχε τραγουδήσει το «All Apologies».

Ο Post Malone είχε κάνει επίσης μνεία στον Kurt Cobain στην επιτυχία του «Goodbyes» που κυκλοφόρησε το προηγούμενο καλοκαίρι: «Εγώ και ο Kurt νιώθουμε το ίδιο, η υπερβολική ευχαρίστηση είναι πόνος», ανέφερε στους στίχους του τραγουδιού.

Στα τέλη της περασμένης χρονιάς είχε διαρρεύσει επιπλέον στο διαδίκτυο ένα τραγούδι του Rich The Kid με τίτλο «Kurt Cobain», στο οποίο συμμετείχε ο Posty.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE