Νέο Remix για το «Billy Bam Bam» του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και των ONE

Νέο Remix για το «Billy Bam Bam» του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και των ONE


Το «Billy Bam Bam» αποκτά ολοκαίνουργιο remix.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ONE παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουργιο remix για το πιο viral ελληνικό τραγούδι του 2020.

Είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες επανασυνδέσεις των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, ένα reunion το οποίο όπως φάνηκε ο κόσμος περίμενε καιρό.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ONE ένωσαν τις δυνάμεις τους 21 χρόνια μετά την πρώτη τους κυκλοφορία και η επιτυχία ήταν δεδομένη.

Το «Billy Bam Bam» είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο viral επιτυχίες του 2020.

Έχει γίνει το αγαπημένο μουσικό και χορευτικό trend όλων των ηλικιών στο Instagram και το Tik Tok, ενώ το επίσημο music video του τραγουδιού μετράει ήδη πάνω από 2 εκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Και βάζω ένα Πάριο (video clip) - Hit Channel

Το «Billy Bam Bam» έχει εμφανιστεί επίσης στο Top 20 του ελληνικού airplay chart, όπως καταγράφεται από τη MediaInspector, έχοντας ξεπεράσει τις 31.000 ραδιοφωνικές μεταδόσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για το λόγο αυτό, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στο κοινό και να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο remix του «Billy Bam Bam» δια χειρός των Terry Petras και George Sunday.

Τόσο η πρωτότυπη εκδοχή όσο και το remix του «Billy Bam Bam» κυκλοφορούν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE