Η Florence Welch τραγουδά από το σπίτι της το «Light Of Love»

Η Florence Welch τραγουδά από το σπίτι της το «Light Of Love»


Μια «μικρή σπιτική εκδοχή» του νέου τραγουδιού της παρουσίασε η Florence Welch.

Η Florence Welch τραγούδησε ζωντανά το νέο τραγούδι της με τίτλο «Light Of Love» που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες για να ενισχυθεί το έργο της βρετανικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας.

Οι διαδικτυακές συναυλίες έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας, καθώς η πανδημία του κορονοϊού έχει επιφέρει την ακύρωση ή την αναβολή όλων των ζωντανών εμφανίσεων.

Πολλοί καλλιτέχνες παίζουν μουσική για τους θαυμαστές τους μέσω των κοινωνικών δικτύων, όπως έκανε για πρώτη φορά και η frontman των Florence + The Machine.

Η Βρετανίδα ερμηνεύτρια χάρισε στους ακολούθους της Instagram μία μαγική εκτέλεση του «Light Of Love», μία συγκινητική μπαλάντα που κυκλοφόρησε για να συμβάλλει σε έναν ιδιαίτερο σκοπό.

Όλα τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν στη βρετανική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας για την ενίσχυση των μονάδων εντατικής θεραπείας και του νοσηλευτικού προσωπικού που τις στελεχώνει.

«Σας ευχαριστώ για όλα τα ευγενικά λόγια σας για το τραγούδι και για όλη την υποστήριξή σας στην Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας», σχολίασε η Welch στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

«Δοκίμασα μια μικρή σπιτική εκδοχή για εσάς», σημείωσε.

Στο βίντεο παρακολουθούμε τη Florence Welch να ερμηνεύει το «Light Of Love» στο μπάνιο του σπιτιού της με τη συνοδεία μιας ακουστικής κιθάρας: «Μην πηγαίνεις τυφλά στο σκοτάδι / Σε όλους μας λάμπει το φως της αγάπης»…

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE