Η Demi Lovato δημιουργεί ταμείο για την ψυχική υγεία

Η Demi Lovato δημιουργεί ταμείο για την ψυχική υγεία


«Τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν μείνει μόνοι και παλεύουν με την αβεβαιότητα αυτών των ημερών», σχολιάζει η Demi Lovato.

Η Demi Lovato στρέφει την προσοχή της στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ψυχικής υγείας τους εν μέσω της πανδημίας της νόσου COVID-19.

Η 27χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα την έναρξη του Ταμείου Ψυχικής Υγείας, μια παγκόσμια πρωτοβουλία που έχει στόχο συγκεντρώσει 5 εκατομμύρια δολάρια μέσω της πλατφόρμας συλλογικής χρηματοδότησης GoFundMe.

Τα χρήματα θα δοθούν στην υποστήριξη της Γραμμής SMS Διαχείρισης Κρίσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και παρόμοιων συμβουλευτικών οργανισμών που λειτουργούν 24/7 σε μέρη όπως η Ιρλανδία, ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια.

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν μείνει μόνοι με τις σκέψεις τους, τις ανησυχίες τους, τους βασανιστές τους – και παλεύουν με την αβεβαιότητα αυτών των ημερών», έγραψε η Demi Lovato στο Instagram.

«Γι ‘αυτό βοηθάω στην έναρξη του Ταμείου Ψυχικής Υγείας που θα υποστηρίξει οργανισμούς που ικανοποιούν την αυξημένη ζήτηση παροχής συμβουλών σε κρίσεις λόγω του COVID-19. Δεν είστε μόνοι. Η βοήθεια είναι γρήγορη, δωρεάν και διαθέσιμη 24/7», επισήμανε.

Σύμφωνα με τη σελίδα του Ταμείου για την Ψυχική Υγεία, το άγχος παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού, με το 78% των συζητήσεων στις γραμμές υποστήριξης να αφορούν το άγχος των ανθρώπων για τα οικονομικά προβλήματά τους.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE