Η πρωτότυπη καμπάνια του oίκου Gucci για τον κορωνοϊό!

Η πρωτότυπη καμπάνια του oίκου Gucci για τον κορωνοϊό!
Τρίτη 21 Απριλίου 2020, 16:45

Η πρωτότυπη καμπάνια του oίκου Gucci για τον κορωνοϊό!

 

Ο οίκος Gucci κάνει την έκπληξη και προωθεί μία νέα καμπάνια για τον κορωνοϊό.

Γάντια μιας χρήσης και λουλούδια συμβολίζουν τη ζωή σύμφωνα με την καινούργια καμπάνια που μεταφέρει το μήνυμα της αρμονίας, της γενναιοδωρίας και της αισιοδοξίας.

Συγκεκριμένα ο Γουίλι Ντατίρα εξηγεί το concept πίσω από τη νέα καμπάνια: «Το κίτρινο τριαντάφυλλο στη γλώσσα των λουλουδιών αντιπροσωπεύει τη φιλία, τη χαρά και την καλή υγεία. Προσωπικά για εμένα, τα λουλούδια είναι σύμβολο ζωής. Το γάντι μίας χρήσης είναι η υπενθύμιση ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα υγείας σε όλο τον κόσμο δουλεύουν σκληρά για να θεραπεύσουν ανθρώπους και να σώσουν ζωές. Πόσο δύσκολο πρέπει να είναι για εκείνους… Τα mudras είναι χειρονομίες που χρησιμοποιούμε στον διαλογισμό για να κάνουμε κανάλια για τη ροή της ενέργειας του σώματος, να φέρουμε οφέλη όπως ενσυνειδητότητα, συγκέντρωση και λιγότερο άγχος».

«Μοιραζόμαστε αυτές τις δημιουργίες, γιατί αποτελούν κλειδί για την αρμονία, τη γενναιοδωρία και την ευεξία, αυτό είναι το μήνυμα των καλλιτεχνών της #GucciCommunity, που βοηθά τους πιο ευάλωτους σε αυτή την κρίση. Να κάνετε δωρεές στο ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών για τον COVID19 Solidarity Response Fund που υποστηρίζει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αλλά και στην Ιταλική πολιτοφυλακή», αναφέρει στην ανάρτησή του ο οίκος Gucci.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE