Οι Καρτ Ποστάλ ανοίγουν την πόρτα στην «Άνοιξη»

Οι Καρτ Ποστάλ ανοίγουν την πόρτα στην «Άνοιξη»


Το συγκρότημα με τη ρετρό – ποπ αισθητική συνδυάζει σε ένα εναλλακτικό βαλς την ανάμνηση με την αισιοδοξία.

Οι Καρτ Ποστάλ κυκλοφορούν το πρώτο τους ελληνόφωνο τραγούδι, με την υπογραφή του Νίκου Μωραΐτη στους στίχους. Ένα τραγούδι έρχεται τη στιγμή που το έχεις περισσότερο ανάγκη. Η «Άνοιξη» όπως τη νοσταλγούμε. Η «Άνοιξη» όπως την ονειρευόμαστε.

Οι Καρτ Ποσταλ (Carte Postale) είναι μία πολυμελή μπάντα επηρεασμένη από ρομαντικές νέο φολκ-ροκ μελωδίες βασισμένες σε κινηματογραφικά μοτίβα, ρυθμικές εξάρσεις, γαλλικά βαλς και νοσταλγική διάθεση που όλα αυτά οι ίδιοι θέλουν να τα αποκαλούν ρετρό – ποπ.

Η μουσική τους είναι βασισμένη σε πιάνο, ακορντεόν, τρομπέτα, κοντραμπάσο – μπάσο, τύμπανα, γιουκαλίλι και σε έντονα νοσταλγικούς στίχους.

Το συγκρότημα από την Πάτρα με τη ρετρό – ποπ αισθητική και τις κινηματογραφικές μελωδίες, ανοίγει την πόρτα στην «Άνοιξη», ένα alternative βαλς που συνδυάζει την ανάμνηση με την αισιοδοξία που τόσο έχουμε ανάγκη.

«Πάρε με πάλι μια βόλτα να ονειρευτώ, να γείρω πάνω σου, χέρια στα χέρια σου, να πετώ
πάνω απ’ τα κτήρια, πάνω απ’ τα σύννεφα… Σ’ αυτή τη χώρα που ζω θέλω να
δω ο ουρανός πού έχει κρυμμένο τόσο φως», τραγουδούν οι Καρτ Ποστάλ.

Οι Καρτ Ποσταλ είναι η Δήμητρα Θεοφανίδη στη φωνή, ο Αντώνης Σπαθής στο γιουκαλίλι, το πιάνο και την κιθάρα, ο Γιώργος Νικολόπουλος στα ντραμς, ο Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος στο μπάσο και η Ελένη Τσέκη στο ακορντεόν.

Το single «Άνοιξη» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Oxygen.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE