Η Lauren Jauregui κυκλοφορεί το νέο Single και Music Video «50ft.»

Η Lauren Jauregui κυκλοφορεί το νέο Single και Music Video «50ft.»


Το νέο music video της Lauren Jauregui υπενθυμίζει έναν πιο απλό καιρό ενός όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος.

Αμέσως μετά την επιστροφή της με το «Lento» τον προηγούμενο μήνα, η Lauren Jauregui κυκλοφορεί ακόμα ένα ακαταμάχητο νέο single και music video.

Το «50ft.» το οποίο το συνυπογράφει η ίδια η τραγουδίστρια, είναι αφιερωμένο στην αγάπη για τον εαυτό μας και την προστασία.

Το music video για το «50ft.» γυρίστηκε το Δεκέμβριο στο σπίτι της οικογένειας της Lauren Jauregui στο Μαϊάμι και συμμετέχουν διάφορα μέλη της οικογένειας, καθώς και στενοί φίλοι της.

Σε σκηνοθεσία της Jauregui και της Inyegumena Nosegbe, το βίντεο είναι μία μικρή υπενθύμιση ενός πιο απλού καιρού ενός όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος και ένα όμορφο αφιέρωμα σε ένα προνόμιο που πολλοί είχαμε ξεχάσει πως υπάρχει μέχρι που μας το πήραν.

Το music video για το «50ft.» είναι αφιερωμένο στην οικογένεια και τους φίλους και αποτίει φόρο τιμής στους δεσμούς με τους άλλους ανθρώπους και τη δυνατότητα να είμαστε όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Η Lauren Jauregui μοιράστηκε με τους θαυμαστές της πως η έμπνευση για το single ήρθε από «μία στιγμή αναθεώρησης του πως αντιδρά ενεργειακά με τον κόσμο».

Επίσης σχολίασε ότι «το εξώφυλλο πραγματικά αποδίδει περιληπτικά την αίσθηση της απόστασης στο οποίο αναφέρεται αυτό το τραγούδι, ενώ ταυτοχρόνως παρουσιάσει τη στενή μου σχέση με αυτούς που αγαπώ (στη φωτογραφία είναι η μητέρα μου και η αδελφή μου)».

 Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE