Η Lady Gaga βρήκε τον «έρωτα της ζωής της»

Η Lady Gaga βρήκε τον «έρωτα της ζωής της»


Απόλυτα ευτυχισμένη είναι η Lady Gaga στο πλευρό του νέου συντρόφου της.

Η Lady Gaga φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Michael Polansky.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε μέσω διαδικτύου στην εκπομπή «Morning Joe» του MSNBC, η 34χρονη τραγουδίστρια εξήγησε πώς συνδράμει τις προσπάθειες ανακούφισης από τον κορονοϊό και περιέγραψε γιατί είναι σημαντικό να φροντίζουμε την ψυχική υγεία μας.

Επίσης αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της τη βοηθά στην ανάπτυξη μιας εφαρμογής ευεξίας που θα έχει την επωνυμία Braver.

«Το Born This Way Foundation, η μητέρα μου, Cynthia Germanotta και η συνιδρύτρια Maya (Enista Smith), την οποία αγαπώ πάρα πολύ, συνεργάζονται με τον έρωτα της ζωής μου σε κάτι για ψυχική υγεία», είπε η Lady Gaga.

Πηγή ανέφερε στο E! News ότι η σχέση της Lady Gaga του Michael Polansky «γίνεται σοβαρή» και μετέφερε ότι το ζευγάρι βρίσκεται μαζί σε απομόνωση λόγω της πανδημίας.

«Είναι μαζί σε καραντίνα και η (Lady Gaga) είναι ευτυχισμένη για το χρόνο που περνά μαζί του. Μένουν στο σπίτι της στο Μαλιμπού και βλέπουν ταινίες, μαγειρεύουν και απλώς περνούν μαζί το χρόνο τους», σχολίασε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η τραγουδίστρια «παίρνει την καραντίνα στα σοβαρά και δεν βγαίνουν από το σπίτι». «Είναι χαρούμενοι που μένουν σπίτι μαζί και μένουν ασφαλείς», πρόσθεσε.

Παρότι η Lady Gaga έχει συνηθίσει να βρίσκεται συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας, η πηγή εξηγεί ότι ο σύντροφός της είναι «προσγειωμένος». «Είναι απίστευτα ευτυχισμένη μαζί του», είπε.

Πρόσφατα η pop star μίλησε μάλιστα για την επιθυμία της να παντρευτεί και να αποκτήσει και παιδιά.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE