Η Ellie Goulding τραγούδησε διαδικτυακά για τον πρώτο χορό νεόνυμφων

Η Ellie Goulding τραγούδησε διαδικτυακά για τον πρώτο χορό νεόνυμφων


Δύο νεόνυμφοι έζησαν τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του όταν η Ellie Goulding εμφανίστηκε στο διαδικτυακό γάμο τους για να τους τραγουδήσει.

Η Ellie Goulding βοήθησε ένα ζευγάρι να γιορτάσει την ημέρα του γάμου του σε συνθήκες απομόνωσης.

Η Hayley Pitman, η οποία εργάζεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS) και ο Harvey Skelton δεν επέτρεψαν στους περιορισμούς λόγω του COVID-19 να τους εμποδίσουν και παντρεύτηκαν στο Μπρίστολ.

Η οικογένεια και οι φίλοι ήταν μαζί τους μέσω video chat για να γιορτάσουν τον γάμο και όλοι εξεπλάγησαν όταν είδαν την Ellie Goulding να τραγουδά για τον πρώτο χορό των νεόνυμφων.

H εταιρεία διοργάνωσης γάμων For Better For Worse αιφνιδίασε το ζευγάρι με την επιτυχία «Love Me Like You Do» της Ellie Goulding.

«Συγχαρητήρια Harvey και Hayley», είπε η τραγουδίστρια. «Είστε και οι δύο ήρωες και όλοι σας αγαπάμε», τόνισε πριν τραγουδήσει.

Η εταιρεία συγκεντρώνει χρήματα μέσω της εκστρατείας «Love in Lockdown» και διοργάνωσε τον γάμο για να στρέψει την προσοχή στην καμπάνια που έχει στόχο τη στήριξη των NHS Charities Together, περισσότερες από 250 μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο που βοηθούν νοσηλευτικά ιδρύματα.

Η Hayley Pitman και ο Harvey Skelton είχαν κανονίσει να παντρευτούν την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο αναγκάστηκε να αναβάλλουν τη γαμήλια δεξίωση μέχρι τον Οκτώβριο λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE