Δέσποινα Βανδή: Μιλά για το διαζύγιο με τον Φοίβο και την κόντρα με την Άννα Βίσση

Δέσποινα Βανδή: Μιλά για το διαζύγιο με τον Φοίβο και την κόντρα με την Άννα Βίσση


Για το επαγγελματικό διαζύγιο με τον Φοίβο και για τη σχέση της με την Άννα Βίσση μίλησε η Δέσποινα Βανδή.

Τη Δευτέρα 20 Απριλίου ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο εορταστικό «Ενώπιος Ενωπίω» τη Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας της με τον Φοίβο και στη δισκογραφική συνάντηση με τον Γιώργο Θεοφάνους που ποτέ δεν έγινε.

«Το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου συνδέεται με τον Φοίβο, οπότε ήταν πρωτογενές το υλικό. Υπάρχει ένα τραγούδι που απέρριψα κι έγινε επιτυχία, ήταν με τον Γιώργο Θεοφάνους ο “Θυμός”», αποκάλυψε.

«Δεν το είπα γιατί ήταν πάνω στη φάση που έφευγα από τον Φοίβο και δεν ήταν το σωστό timing να κάτσει, αλλά αυτό ήταν ένα πολύ όμορφο τραγούδι», εξήγησε.

«Με τον Φοίβο το κεφάλαιο έκλεισε γλυκόπικρα»

«Με τον Φοίβο το κεφάλαιο έκλεισε γλυκόπικρα. Δεν μπορώ να σου πω εντελώς χαρωπά. Ήταν ένα χωρισμός που έπρεπε να συμβεί. Έπρεπε να συμβεί γιατί θεωρώ ότι είχαμε κάνει έναν κύκλο και οι δύο που έπρεπε να κλείσει για καλό και των δύο», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Αισθανόμουν ότι ήθελα να πω τραγούδια και άλλων συνθετών και αυτό το πράγμα κάποια στιγμή άρχιζε λίγο να με πνίγει. Ήθελα πολύ να το κάνω. Δεν αποκλείω καθόλου να συνεργαστούμε στο μέλλον. Τον εκτιμώ αφάνταστα, του χρωστάω πάρα πολλά, τον έχω πολύ καλά μέσα μου, γιατί βιώσαμε μαζί βήμα – βήμα όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχίας», συνέχισε.

Η κόντρα με την Άννα Βίσση

Τη δεκαετία του 2000 είχε συζητηθεί έντονα η υποτιθέμενη κόντρα της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση. Ποια ήταν η πραγματικότητα;

«Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε γνωριστεί και έχουμε κάνει παρέα. Νομίζω ότι αρέσκεται ο κόσμος κάποια στιγμή να χωρίζεται. Όχι, επί της ουσίας δεν υπήρχε κάποια πραγματική βάση. Έδινε, αν μπορεί να το πει κανείς, μια θεματολογία στο να ασχολείται, αλλά το καλό είναι ότι ποτέ κανείς δεν στάθηκε σε αυτό και η καθεμία ακολούθησε τον δικό της δρόμο», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή.

Στο ερώτημα αν θα συνεργαζόταν με την Άννα Βίσση, απάντησε: «Ναι, φυσικά θα συνεργαζόμουν μαζί της. Μπορεί να μας δείτε κάποια στιγμή μαζί».Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE