Ο Tyga συναντά τον Mad Clip στο νέο Single του DJ Stephan

Ο Tyga συναντά τον Mad Clip στο νέο Single του DJ Stephan


Ο DJ Stephan κάνει την έκπληξη και ενώνει στο ίδιο τραγούδι τον διεθνή αστέρα Tyga και τον δικό μας Mad Clip.

Μία διεθνή συνεργασία που θα κάνει αίσθηση στους οπαδούς της hip-hop μουσικής έχει ετοιμάσει ο ταλαντούχος DJ Stephan.

Μετά το «Opos Palia» με τη συμμετοχή του MG και το ολοκαίνουργιο «Eros» σε συνεργασία με τον κορυφαίο Ypo και την ανερχόμενη Sophia, ο DJ και μουσικός παραγωγός επιστρατεύει για την επόμενη κυκλοφορία του δύο ονόματα της hip-hop μουσικής που θα προκαλέσουν τεράστια έκπληξη.

Ο DJ Stephan θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον διεθνώς επιτυχημένο καλλιτέχνη Tyga («Ayy Macarena», «Loco Contigo», «Taste») και τον δημοφιλή trapper Mad Clip σε ένα κομμάτι για το οποίο δεν υπάρχει από τώρα καμία αμφιβολία ότι θα κυριαρχήσει στην κορυφή των ψηφιακών charts στην Ελλάδα.

Η επερχόμενη συνεργασία κορυφής ακούει στον τίτλο «O K E Y». Η επιτυχία του τραγουδιού προδιαγράφεται από τη δημοτικότητα των δύο καλλιτεχνών αυτή τη στιγμή

Θυμίζουμε ότι ο DJ Stephan βρίσκεται πίσω από hit singles του Mad Clip όπως το «Oplo», το «Hustla», το «Montecristo», το πιο πρόσφατο «Presidente» και άλλα κομμάτια με εκατομμύρια views.

Πλέον ανήκει στο δυναμικό της ταχύτατα αναπτυσσόμενης Mad House Records και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού άλμπουμ του, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Cruel Summer», ανεβάζοντας τον πήχη πιο ψηλά από ποτέ.

Το «O K E Y» του DJ Stephan με τη συμμετοχή του Tyga και του Mad Clip αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Mad House Records και τη Minos EMI / Universal στις 25 Μαΐου.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE