Ο Liam Payne επιβεβαιώνει την επανασύνδεση των One Direction

Ο Liam Payne επιβεβαιώνει την επανασύνδεση των One Direction


Τα μέλη των One Direction φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα γιορτάσουν τη συμπλήρωση δέκα ετών από τη δημιουργία του γκρουπ.

Ο Liam Payne συνομίλησε μέσω Instagram με τον Alesso με αφορμή τη συνεργασία τους στο νέο single «Midnight», όμως οι θαυμαστές του δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον πειρασμό να ρωτήσουν για τους One Direction.

Δεδομένου ότι το καλοκαίρι συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τη δημιουργία του συγκροτήματος, το κοινό εικάζει ότι οι Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson και Niall Horan ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό για να γιορτάσουν την επέτειο.

Διάφορα σενάρια επίσης ισχυρίζονται ότι στους εορτασμούς ίσως συμμετάσχει και ο Zayn Malik.

Πρόσφατα, οι One Directioners παρατήρησαν ότι ο Liam, ο Harry, ο Louis και ο Niall και ο επίσημος λογαριασμός των One Direction άρχισαν να ακολουθούν ξανά τον Zayn ξανά στο Tiwtter μετά την αποχώρησή του από το γκρουπ του 2015.

Τελικά ο Liam Payne φαίνεται να επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται σε συζητήσει με ορισμένα από τα μέλη των One Direction.

«Ω Θεέ μου… Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτήσεις για τους One Direction», σημείωσε ο Alesso καθώς μιλούσε ζωντανά στο Instagram με τον Payne. «Δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση γιατί ξέρω ότι δεν μπορείς να πεις πολλά», είπε.

Στη συνέχεια ο Liam Payne αποκάλυψε ότι μίλησε πρόσφατα με τον Niall Horan μέσω FaceTime και είπε ότι επειδή «οι περισσότεροι από εμάς είμαστε στο Λονδίνο, προσπαθούμε να κανονίσουμε την πρώτη συζήτηση μέσω FaceTime με τα αγόρια αυτή τη στιγμή».

«Δεν μπορώ να πω πάρα πολλά. Ο Louis με επέπληξε που αποκάλυψα τις προάλλες κάποια από τα σχέδιά μας, οπότε τώρα θα έχω όλη την ομαδική συνομιλία να με επιπλήττει», πρόσθεσε.

«Ολόκληρος ο κόσμος είναι έτοιμος να εκραγεί», σχολίασε ο Alesso.

«Μπορείς να έρθεις και να αντικαταστήσεις τον Zayn και να μπεις στο συγκρότημα», απάντησε ο Payne.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE