Ελληνικό Airplay Chart: Στο Νο. 1 οι ΜΕΛΙSSES με το «Μισή Καρδιά» – Νέες είσοδοι από Σχοινά και Φουρέιρα


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart ανεβαίνει για πρώτη φορά η ολοκαίνουργια επιτυχία «Μισή Καρδιά» από τις ΜΕΛΙSSES.

Το «Μισή Καρδιά» σηματοδοτεί το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι για τις ΜΕΛΙSSES και το τέταρτο συνεχόμενο τραγούδι για τον Χρήστο Μάστορα που κυριαρχεί στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το σερί ξεκίνησε με το «Γιατί» που διένυσε 16 εβδομάδες στο Νο. 1 και συνεχίστηκε με το «Δεν Έχω Ιδέα» που παρέμεινε στο Νο. 1 επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες και το «Ένα Λεπτό», μία συνεργασία του Χρήστου Μάστορα με τον Δημήτρη Μπάση, που συμπλήρωσε 19 διαδοχικές εβδομάδες στην πρώτη θέση.

Το music video του «Μισή Καρδιά έχει ξεπεράσει τις 1,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε δύο εβδομάδες και διατηρείται όλο αυτό το διάστημα στις κορυφαίες θέσεις των τάσεων.

Το «Μισή Καρδιά» έχουν γράψει μαζί οι ΜΕΛΙSSES και ο STAN Αντιπαριώτης.

Νέες είσοδοι

«Αλλάζω» – Διονύσης Σχοινάς (No. 17)

Το νέο τραγούδι του Διονύση Σχοινά με τίτλο «Αλλάζω» επιστρέφει για δεύτερη εβδομάδα στο Top 20 για να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί που έχει καταγράψει ο γνωστός τραγουδιστής.

Εννέα τραγούδια έχει κυκλοφορήσει ο Διονύσης Σχοινάς από το 2014 μέχρι σήμερα και όλα έχουν εμφανιστεί στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το music video του επιτυχίας «Αλλάζω» κυκλοφόρησε πριν τέσσερις εβδομάδες για να μας ταξιδέψει στις γεμάτες συναίσθημα στιγμές της ζωής.

«Yayo» – Ελένη Φουρέιρα (No. 20)

Ένα τραγούδι εντυπωσιακό και σαγηνευτικό, όπως η ίδια η Ελένη Φουρέιρα.

Έχοντας στρέψει πλέον το ενδιαφέρον της στη διεθνή σκηνή, η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει με το «YAYO» την εξαιρετική παράδοση που έχει δημιουργήσει με τα ξενόγλωσσα singles.

Το «YAYO» συνοδεύεται από ένα music video διεθνών προδιαγραφών, με αισθησιασμό και retro αισθητική, που ανέβηκε στην πρώτη θέση στις γενικές και τις μουσικές τάσεις του YouTube μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του.

Στο τραγούδι συμμετέχει μάλιστα με ένα δικό του κουπλέ ο ράπερ Kareem Kalokoh.

Αξιοσημείωτα

Τη μεγαλύτερη άνοδο πραγματοποιούν αυτήν την εβδομάδα:

Το «Αλλάζω» του Διονύση Σχοινά (+11 θέσεις – Νο. 17), το «Κοιμήσου Απόψε Εδώ» του Πέτρου Ιακωβίδη (+8 θέσεις – Νο. 17) και το «Yayo» της Ελένης Φουρέιρα (+5 θέσεις – Νο. 20).

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE